Bedmode

De Graaff Maarssen een eldorado voor elke dekbedovertrek liefhebster/hebber.
Bekijk onze site laat je inspireren, voor het totale aanbod nodigen wij je uit in onze mooie winkel in het historische dorp Maarssen.
En alle het moois wat je ziet is te koop.

Bedmode

Het dekbed, kussen en matras moet aangekleed worden en dat doen wij op deze zeer uitgebreide afdeling. Of je slaapkamer rust moet uitstralen of kleur, de Graaff heeft het! Meer dan 150 verschillende dessins, in satijnkatoen, katoen, jersey en flanel, van bekende merken. Bijpassende hoeslakens en slopen in satijnkatoen, katoen, jersey, badstof en microfaser ook in speciale maten en voor toppers en splittoppers. Hebben wij een bepaalde maat niet, dan bestellen we deze speciaal voor je.

Dekbedovertrekken
Een dekbedovertrek was oorspronkelijk een hoes, die het dekbed moest beschermen tegen het vuil worden van buiten af. Maar dat is het al lang niet meer, het is nu een hoes, die bepaald de uitstraling van u slaapkamer: sjiek, modern, tijdloos of romantisch. Daarnaast is ook de kwaliteit erg belangrijk voor de uitstraling en het onderhoud gemak. Dekbedovertrekken zijn er in verschillende kwaliteiten, satijnkatoen, percaline, jersey en flanel, lees meer….

Waarom een dekbedovertrek van de Graaff?
Zeer, zeer ruime collectie, grootste van de Vechtstreek, van toonaangevende merken, zoals Beddinghouse, Covers & Co, Vandijck, Essenza home, Kardol, Kayori, Riviera Maison en VT wonen.
Ruime keuze verschillende kwaliteiten.
Goed onderhoud advies, lees meer….

Hoeslakens
Een hoeslaken beschermt je matras, daarnaast maakt het het plaatje compleet. Niets is toch mooier dan een dekbedovertrek met een bijpassende hoeslaken! Hoeslakens zijn er in verschillende kleuren, maar ook in verschillende kwaliteiten, zoals katoen, satijnkatoen, jersey, badstof, microfaser en flanel, lees verder……
En in verschillende maten en modellen, lees verder……

Slopen
Extra hoofdkussen op bed? Wij hebben een grootte keuze in losse slopen. Bijpassend bij dekbedovertrek of hoeslaken.

Waarom een hoeslaken of sloop van de Graaff?
Ruime keuze van toonaangevende merken, zoals Damai, Vandijck, Essenza, Nightkiss en en Schlafgut.
Ruime keuze in verschillende maten, ook speciale maten.
Goed onderhoud advies, lees meer….

Kijk verder op onze site en laat je verrassen……

Over de Graaff

Bij de Graaff Maarssen staat kwaliteit en advies voor op, en dat al 90 jaar, laat je inspireren door deze site, en bezoek onze winkel, waar wij je graag willen verrassen door ons enorme aanbod.

Top