Boxspring 1927 op de geheel vernieuwde slapenafdeling bij de Graaff Maarssen

Avek Boxspring 1927 bij de Graaff Maarssen

Boxspring 1927
Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs.
Boxspring 1927, de naam verwijst naar het oprichtingsjaar van zowel de Graaff Maarssen als van Avek. Het is een boxspring bestaande uit box, matras en topper voor een aantrekkelijke prijs.
Deze boxspring is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van Avek, en vanwege het succes inmiddels toegevoegd aan de vaste beddencollectie. Daarom mocht deze boxspring niet ontbreken in de collectie van de Graaff Maarssen.

Boxspring 1927 Button achterwand

Optimale ondersteuning voor jouw lichaam.
De basis van deze 1927 boxspring is een goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Je lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale 5-zone pocketveringmatras en de topper optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt je vele jaren ontspannen en gezond slapen.

Je eigen 1927
Ieder mens is uniek, daarom kan je bij boxspring 1927 kiezen uit verschillende maten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van je postuur en persoonlijke voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Zo stel je je eigen Boxspring 1927 samen. Boxspring 1927 is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke setprijs.
Kom proef liggen bij de Graaff Maarssen en overtuig jezelf.

Het gemak van een verstelbaar bed.
Ook boxspring 1927 is net zo als alle andere boxsprings die wij verkopen, leverbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrische verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Een verstelbaar bed is handig als je inbed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen. Ook als je door omstandigheden aan het bed gebonden bent, kan het prettig zijn dat je het rug- en of voetendeel kunt verstellen.

Slapen volgens jouw wensen.
Slapen doe je gemiddeld 8 uur per dag, dat komt neer op dat wij een derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarom is een goede nachtrust zo belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een bed dat goed past bij je eigen slaapwensen is daarom geen overbodige luxe.
Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen bed te creëren, kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek.

Top