Boxspring Fier

Fier boxspring.
De nieuwste boxspring van Avek en natuurlijk mocht deze niet in het assortiment van de Graaff slapen ontbreken.

Boxspring Fier.
Comfort en design.
Fier is ander woord voor trots. En trots zijn wij op deze nieuwe boxspring. Avek heeft samen met ontwerper Hans Daalder deze bijzondere, nieuwe boxspring ontwikkeld. Bij boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Boxspring Fier achterwand Flak

Het Friese landschap als inspiratiebron.
In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Kenmerkend voor Friesland zijn de uitgestrekte landschappen en de adembenemende vergezichten. Dit vormde een belangrijke inspiratiebron voor de Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in de Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van de Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ontwaken.

 

 

 

Boxspring Fier designpoot

Doordacht design.
De Fier is een bijzondere boxspring met mooie designelementen. Het bed wordt gedragen door ‘black chrome’ designpoten. De onderbouwen heeft een ranke plint, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetige karakter en luchtige uitstraling. Natuurlijk kan je bij de boxspring Fier kiezen uit een groot aantal mooie stoffen en kleuren, voor de uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

 

 

 

De ademende box.
Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ademen. Goede ventilatie van je bed is belangrijk voor de nachtrust. In een goed doorlucht bed heb je het minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en ontwaakt heerlijk fris. Een droog en fris bed is niet alleen comfortabeler, maar gaat ook langer mee.

De complete boxspring Fier.
De basis van de Fier is de unieke ventilatiekoker met geïntrigeerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past.
De Fier topmatrassen vormen een extra comfortlaag voor je bed. Bij de Fier kun je kiezen uit twee types: OptiFoam koudschuim voor een iets steviger ligging of Innerzone latex voor iets soepeler comfort. Zowel de matras als de topmatras zijn voorzien van ergonomische comfortzones, zodat je lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op plekken waar dat nodig is.

De verstelbare Fier.
Boxspring Fier is leverbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare Fier breng je het bed eenvoudig in elke gewenste positie via een draadloze RF afstandsbediening. Heerlijk als je in bed wilt lezen of ontspannen, maar ook handig als door omstandigheden meer aan je bed gebonden bent.

Fier achterwanden.
Ontwerper Hans Daalder heeft voor de Fier drie mooie zwevende achterwanden ontwikkeld: de Flak, de Line en de Style. De zwevende achterwandconstructie geeft de Fier een lichtvoetig karakter. Samen met een keuze uit de uitgebreide collectie stoffen bepaal je zelf met je favoriete achterwand de uitstraling van je bed. Naast het juiste comfort stel je zo je eigen Fier op maat samen, passend bij je interieur en helemaal naar jouw wensen.

Slapen volgens jouw wensen.
Slapen doe je gemiddeld 8 uur per dag, dat komt neer op dat wij een derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarom is goede nachtrust zo belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een bed dat goed past bij je eigen slaapwensen is daarom geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, en daarom biedt de Graaff slapen in Maarssen een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je eigen bed op maat. Kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek.

Top