Boxspring Ninety

Ninety boxspring.
90 jaar vakmanschap in één boxspring!
Avek bestaat meer dan 90 jaar net zoals de Graaff slapen in Maarssen. Speciaal vanwege het 90 jarig bestaan introduceerde Avek de Ninety box. Daarom mocht deze jubileum Boxspring niet in ons assortiment ontbreken. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals een Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefs 510 euro. Je hebt al een zeer complete boxspring voor 2395,—. De Graaff slapen in Maarssen heeft twee Ninety boxsprings in haar showroom staan in twee prachtige stoffen. Kom bij ons proefliggen.

Ninety boxspring

Optimale ondersteuning, heerlijk comfortabel.
Boxspring Ninety is een comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringsmatras, en een topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam HR kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscountouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

 

 

In- uitstapverlichting

Inclusief licht en zicht pakket.
Bij de Ninety box ontvang je een compleet lichtpakket cadeau. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging aan de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- ein uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra ‘s nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook weer automatisch uit

 

Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering.
Boxspring Ninety is net als de andere boxsprings, die de Graaff Maarssen verkoopt, leverbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenste stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Stel je eigen boxspring Ninety samen.
Bij de Ninety box valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor standaard, stevig of extra stevig, matras. Wij bieden bedlengtes van 200, 210 of 220 zonder meerprijs, en bedbreedtes van 80, 90, 160 en 180 cm. En ook qua stof is er heel wat te kiezen. Zo stel je eigen boxspring Ninety samen, die het beste bij jouw smaak en interieur past. Kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek.

Top