Boxspring Noflik

Norflik boxspring
Weldadig genieten van luxe en comfort op maat.
Noflik is het Friese woord voor aangenaam en prettig. Zo kan je overdag’s heerlijk ontspannen en ’s nachts slaap je op deze luxe boxspring aangenaam en prettig. Kom naar onze winkel de Graaff slapen in Maarssen en probeer deze luxueus boxspringcombinatie in alle rust uit.

Bospring Noflik State achterwand

Schoonheid van het Friese land.
Ontwerper Hans Daalder liet zich voor de Noflik inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere, pure vormgeving met subtiele details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Kom proefliggen bij de Graaff Maarssen en ervaar de luxe van de Noflik.

Comfort op maat.
Niet alleen de fraaie vormgeving is kenmerkend voor de Noflik, maar ook de uitermate comfortabel ligging. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Bij de Graaff Maarssen kan je in alle rust je eigen Noflik samenstellen, door te kiezen uit drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Zo kan je je eigen bed creëren.

Hou je van een extra royaal bed!
Dan is de Noflik een goede keuze, niet alleen bestaat deze uit een extra dikke drielaags slaapcomfort. Maar de combinatie van pocketbox, pocketveringmatras en luxe (pocket)topper staat garant weldadig genieten. De Noflik boxspringcombinatie gebruik je niet alleen om heerlijk in te slapen, maar ook om in te ontspannen met een boek, om t.v. te kijken, of lekker te ontbijten in het weekend. Dat de Noflik ook verstelbaar leverbaar is, komt hierbij goed van pas.

Heerlijke Norflik toppers.
Je kunt kiezen uit verschillende luxe topmatrassen. Voorzien van Optiform HR, Climalatex, natuurlijke Talalay latex of zelfs een topper met pocketveren. Kies je voor een iets stevigere Optifrom HR of voor een wat zachtere Talalay latex of weldadige luxe pockettopper, het maakt niet uit, het maakt je bed gewoon extra comfortabel. Topmatrassen zijn handig in het gebruik, je hoeft alleen de topper zelf op te maken en keren is door het beperkte gewicht ook eenvoudig. Ga je voor een verstelbare boxspring? Dan is het mogelijk om een topper met een split te bestellen. De beide rugdelen van de 2-persoons boxspring blijven afzonderlijk verstelbaar, zonder dat je een naad hebt tussen de bedhelften.

Noflik Fyn of Noflik royaal.
Sinds kort is het mogelijk om te kiezen voor een Noflik boxspring in een lagere uitvoering. Deze Noflik Fyn is 8 cm lager en speciaal ontwikkeld voor mensen die een iets minder hoog bed prettiger vinden, maar geen concessies aan kwaliteit willen doen. Net als de standaard Noflik is de boxspring bij de Noflik Fyn ook voorzien van pocketveren!

Nieuw, nieuw: Noflik Ergo, het meest persoonlijke bed.
Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het best met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht. Het kan best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken, omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld. Dit unieke systeem biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouders. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Met een druk op knop kan je het bed aanpassen aan je postuur, je stelt je bed precies in op je gewenste lighouding. En mocht deze veranderen, door persoonlijke omstandigheden of voorkeur, dan kan je het comfort altijd weer aanpassen. Kom na de Graaff slapen in Maarssen en wij laten zien hoe dit unieke systeem werkt.

Noflik Ergo eenvoudig te bedienen.
Noflik Ergo kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening (met draad) of via de speciale Avek app op je smartphone. Het systeem is optioneel verkrijgbaar op de Noflik boxsprings, met uitzondering van de Noflik Fyn. Noflik Ergo is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot ca. 120 kg.

Slapen volgens jouw wensen.
Slapen doe je gemiddeld 8 uur per dag, dat komt neer op dat wij een derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarom is goede nachtrust zo belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een bed dat goed past bij je eigen slaapwensen is daarom geen overbodige luxe. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen bed te creëren, je kunt kiezen uit verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen. Kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek.

Top