Boxspring Simmer

Simmer Boxspring
Fris en fit ontwaken.
De Simmer boxspringis geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. Bovendien heeft de Simmer een fraaie uitstraling.

Fris ontwaken.
De Simmer boxsprings hebben een duurzame spiraalbodem met een open structuur als basis, hierdoor kan de Simmer heel goed ventileren. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en schone lucht wordt aangevoerd. Je bed voelt frisser en huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Bovendien gaat een goed geventileerd matras langer mee.

Geïntegreerde spiraalbodem.
De duurzame spiraalbodem is volledig in de boxspring geïntegreerd. De boxspring kan aan de onderzijde optimaal ademen en ventileren. Dit draagt bij aan een prettig en fris bedklimaat. We verliezen ’s nacht zo’n halve liter vocht, dan is het belang van een goede ventilatie als snel duidelijk.

4-voudinge aanpassingsvermogen.
Het bijzondere aan de Simmer boxspringcombinatie is dat deze beschikt over een unieke 4-voudige aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen dragen bij aan het bijzondere Simmer comfort:

   1. de dwarsgespannen spiraalbodem als basis;
   2. de pocketvering in de Simmer boxspring;
   3. de pocketvering in de matras;
   4. de comfortabele topmatras.

Deze unieke combinatie van ventilatie en 4-voudige ondersteuning zorgt voor een heerlijke comfortabele slaapbeleving. Kom proefliggen op deze unieke boxspring bij de Graaff slapen in Maarssen.

 

Boxspring Simmer Matrix achterwand

Fraaie uitstraling.
Niet alleen is de Simmer uniek door zijn 4-voudige aanpassingsvermogen, maar ook door haar fraaie uitstraling. Haar bijzondere design uitgevoerd in hoogwaardige materialen geven de Simmer een luxe en royale uitstraling. Een collectie van mooie stoffen zorgt ervoor dat alle onderdelen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Bovendien behoren 3 luxe achterwanden tot de keuze mogelijkheden. De Simmer kan je geheel naar eigen smaak samenstellen.

De verstelbare Simmer.
Ook de Simmer boxspringcombinatie is net zo als de andere boxsprings die wij verkopen, leverbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Slapen volgens jouw wensen.

Slapen doe je gemiddeld 8 uur per dag, dat komt op neer  dat wij één derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarom is goede nachtrust zo belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een bed dat goed past bij je eigen slaapwensen is daarom geen overbodige luxe. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen bed te creëren, je kunt kiezen uit verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen. Kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek.

 

Top