Bronze matras

Kern Bronze matras

Bronze matras.
Comfortabel, fris en aangenaam slapen.
Voor iedere slaapwens.
Een matras wat veel mensen aanspreekt. Dit comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is verkrijgbaar met verschillende luxe afdekmaterialen. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt het Bronze matras tegemoet aan vele slaapwensen.

 

Kies je favoriete Bronze matras.
Er is voor elke slaapwens een Bronze.
Bij de Graaff slapen in Maarssen kan je kiezen uit de Bronze 100 of de Bronze 300.
Type 100 afgedekt met OptiFoam HR is voor de liefhebber van een veerkrachtig, maar iets steviger matras. Voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 afgedekt met geperforeerd latex de juiste keuze.

Optimaal slaapcomfort.
Door te kiezen voor een standaard, stevig of extra stevige matraskern kan je de Bronze matras op je eigen wensen afstemmen.
In combinatie met spiraalbodem of boxspring van Avek geniet je van een optimaal slaapcomfort.
Maak kennis met dit mooie matras en kom proefliggen bij de Graaff slapen in Maarssen.

Zijkant Bronze matras

Fris en aangenaam slapen.
Je slaapt fris en aangenaam op een Bronze matras. Dit comfortabele matras is voorzien van luxe afdeklagen aan beide zijden. Deze keerbare 5 comfortzones matras heeft van nature een aangename ligging, wat veel mensen aanspreekt.

 

 

 

Eindeloze mogelijkheden voor een optimale nachtrust.
Alle matrassen, die wij van de Graaff slapen verkopen, kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben verschillende matrassen van het merk Avek in onze collectie. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen. Zo creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke matras die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt. Kom proefliggen bij de Graaff slapen in Maarssen, wij geven je graag een persoonlijk advies.

Top