Hoofdkussen Silvana Flexiform

Silvana Flexiform

Silvana Flexiform

Een drukverlagend kussen wat heerlijk donzig aanvoelt.
De Flexiform is een zacht en drukverlagend hoofdkussen met een goede vochtregulatie.
Suprelle Memory®
De vulling van dit mooie kussen is  Suprelle Memory® . Dit is een zeer zachte en drukverlagende holle vezel. Deze zachte synthetische vulling heeft de eigenschappen van traagschuim. Het past zich aan aan jouw lichaamshouding. Vind je het kussen te dik of te dun, dan kan jezelf de vulling eenvoudig dosseren door middel van de ritssluiting.
Anti-allergisch
De tijk van het kussen is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel en bacteriewerend en heb je geen last van huisstofmijt.
Unieke schoudercontour.
De Flexiform is voorzien van een unieke schoudercontour. Hierdoor sluit het kussen perfect aan op je nek en je schouders.
Lang en hygiënisch kussenleven.
De Silvana Flexiform is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Wil je je mooie kussen beschermen of transpireer je meer dan gemiddeld, dan raden wij je een molton ondersloop aan als extra bescherming. De Graaff slapen heeft moltons met schoudercontour in haar collectie, deze past perfect om de Flexiform.

Top