Hoofdkussen Silvana Mancha

Silvana Mancha

Silvana Mancha
Een stevig kussen gevuld met dons en veren.
Hou je van een stevig kussen met een natuurlijke vulling, dan is Mancha een goede keuze.
Dit kussen is gevuld met 20% witte eendendons en 80% eendenveertjes. Doordat dons aanzienlijker lichter is dan een veertje, levert dit een groot volumeaandeel dons op. Het Silvana Mancha kussen heeft hierdoor de perfecte balans tussen de stevigheid van een veren kussen en de zachtheid van dons.
Extra zachtheid
De tijk van de Mancha is gemaakt van 100% hoogwaardige, soepel katoen. En tevens extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid. De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend.
Schoudercontour
De Silvana Mancha is voorzien van een schoudercontour voor een optimale aansluiting van je schouders op het kussen. Hierdoor vind je altijd de perfecte lighouding. Kom proefliggen bij de Graaff en probeer de Mancha uit.
Hygiënsch kussenleven
De Silvana Mancha is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Wil je je mooie kussen beschermen of transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. De Graaff slapen heeft molton’s met schoudercontour is haar collectie, deze past perfect om de Mancha.

Top