Hoofdkussen Silvana Rebound

Silvana Rebound

Silvana Rebound

Een heerlijk soepel en zacht hoofdkussen.
Hou je van een heerlijk zacht kussen, dat goed aansluit aan je schouders, dan is de Rebound jouw kussen.
Comforel® Soft
De Silvana Rebound is gevuld met Comforel® Soft. Een synthetisch materiaal dat net zo aanvoelt als dons. Comforel® Soft is het meest zachte en ondersteunende synthetische vezelbolletje dat er bestaat. Bovendien is de Silvana Rebound voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Hierdoor sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en lig je altijd in de perfecte lighouding.
Anti-allergisch
De tijk van de Silvana Rebound is gemaakt van 100% hoogwaardig en ultra soepel katoen. Door de behandeling met Sanitized® worden schimmel en bacteriën geweerd en dringt huisstofmijt je kussen niet binnen. Vind je het kussen te dik of te dun, dan kan jezelf de vulling eenvoudig dosseren door middel van de ritssluiting.
Lang en hygiënisch kussenleven
De Silvana Rebound is wasbaar op 60˚C, maar wij zijn geen voorstander van het vaak wassen van hoofdkussens. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat voor een hygiënisch kussenleven. Wil je je mooie kussen beschermen of transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. De Graaff slapen heeft molton’s met schoudercontour is haar collectie, deze past perfect om de Rebound.

Top