Lingerie

Zeg je nachtkleding, dan moet je bij de Graaff in Maarssen zijn. Een groot aanbod in alles wat je ‘s nachts kan dragen!

Lingerie en Nachtmode
Wist u dat de meeste vrouwen de verkeerde maat BH dragen! In het maken van een juiste keuze geven wij graag ons deskundig advies, wij vinden het belangrijk dat uw BH en slip goed zit, dat geeft u meer zelfvertrouwen.
Pyjama of een nachthemd of een duster of een heerlijk huispak dit vind u allemaal op deze afdeling. Nachthemden met of zonder knoopjes, korte of lange mouw in leuke modische dessins. Kom langs in onze winkel in Maarssen en laat u verrassen door ons enorme aanbod.

BH’s
Een goede BH moet aan verschillende eisen voldoen: goed ondersteunen, schouders niet belasten en niet knellen. Ons assortiment bestaat uit, bekende merken zoals, Anita, Triumph, Mey en Sloggi. Kom naar onze winkel en laat u adviseren.

Slip’s
Een mooie slip bijpassend bij een BH is erg mooi. Maar ons assortiment bestaat ook uit de basis slips, zonder kantjes en naadjes. Mooi voor onder pantalons of aansluitende kledingstukken van de merken Sloggi en Mey.

Hemdjes
Een ondergeschoven kindje, maar toch heel belangrijk. Een hemd zorgt ervoor, dat je spieren lekker warm blijven en doordat het vocht opneemt, beschermt het ook nog je bovenkleding. Tegenwoordig zijn er naast traditioneel wit ook heel veel leuke kleurtjes.

Shape wear
Het toverwoord van nu. Hemdjes, slips en jurkjes welke je lichaam stroomlijnen, zonder dat het oncomfortabel is. Het materiaal is zo, dat het corrigeert maar niet knelt en ademt ook nog. Het mooie jurkje of pantalon staat nog beter, dat willen we toch allemaal.

Nachtkleding
Nachtkleding is van oorsprong bedoeld om je lichaam ‘s nachts warm te houden, maar het oog wil ook wat en daarom is er zo een uitgebreide keuze in pyjama’s en nachthemden. Tegenwoordig is de keuze zo groot in materiaal en dessinering, dat scheiding tussen nachtkleding en dagkleding steeds kleiner wordt. Nachtkleding ziet er zo mooi uit, dat het steeds meer op home wear lijkt. Kleding die je heerlijk thuis kan dragen, om te relaxen na een dag werken.
Kom kijken in onze winkel en laat u verrassen door onze uitgebreide keuze van bekende merken, zoals Triumph, Egatex, Senoretta, Mey, Pip studio, Taubert, Essenzaen Schiesser.

Waarom lingerie en nachtkleding van de Graaff?
Uitgebreide keuze, ook in niet gangbare maten.
Deskundig advies, ons team heeft gezamenlijk, meer dan 100 jaar ervaring!

Over de Graaff

Bij de Graaff Maarssen staat kwaliteit en advies voor op, en dat al 90 jaar, laat je inspireren door deze site, en bezoek onze winkel, waar wij je graag willen verrassen door ons enorme aanbod.

Top