Linnenshop

De Graaff al meer dan 80 jaar een begrip in Maarssen en omstreken. Op onze site ziet u een impressie van de verscheidenheid in kleuren. Een handdoek, badmat moet je voelen en de kleur is in het echt soms net iets anders, dus kom naar Maarssen aan de Vecht en beleef het!

Linnenshop
Handdoeken, handdoeken en nogmaals handdoeken vind u op deze afdeling. In veel verschillende maten, en nog meer verschillende kleuren, kom naar de Graaff en laat u verrassen.
Daarbij passend hebben wij de badmatten en wc-matten voor een mooie warme aankleding van uw badkamer. Bij handdoeken en badmatten horen ook badjassen, hierin hebben wij een uitgebreide keuze, zowel voor dames als heren en ook voor kinderen. Op deze afdeling komt ook de keuken aan bod. Mooie keukendoeken en theedoeken met bijpassende pannenlappen, overwanten en schorten. De tafel aankleden doen wij ook op deze afdeling met tafellakens of lopers kunt u een mooi aangeklede tafel creëren.

Handdoeken
In de eerste plaats zijn handdoeken om af te drogen. Maar niets is fijner om de handdoeken af te stemmen op het interieur van de badkamer. Mooie bijpassende handdoeken is toch de finishing touch! Naast handdoeken voor de badkamer hebben wij ook handdoeken voor naar het strand of sauna.

Waarom handdoeken van de Graaff?
Goede kwaliteit.
Zeer uitgebreide keuze in kleur en maten, van verschillende merken, zoals Vandijck, Vossen en Essenza home.
De laatste trend.
Handdoeken van merken, die het milieu hoog in het vaandel hebben staan.
Goede advies en wasadvies, lees verder….

Badmatten en accessoires
Een mooie badkamer verdient naast mooie handdoeken, toch ook bijpassende badmatten. Badmatten zijn er voor de sfeer, maar ook om de voeten lekker warm te houden, en misschien nog wel belangrijker voor de veiligheid ( niet uitglijden op de natte tegels). Om het plaatje helemaal af te maken, kunt u bij ons ook terecht voor badkamer accessoires zoals: wasmanden, zeeppompjes, zeepschaaltje, pedaalemmertjes en bekers.

Waarom badmatten van de Graaff?
Goede kwaliteit.
Uitgebreide keuze van de topmerken, zoals Vossen, Vandijck en Aquanova.

Badjassen
Niets is toch lekkerder om je ‘s morgens of ‘s avonds te omhullen met een heerlijke comfortabele badjas. Wij hebben een grote collectie in badstof of velours en wafeldoek voor de kleintjes, maar ook voor de groten.

Waarom een badjas van de Graaff?
Goede kwaliteit.
Uitgebreide keuze van merken zoals, Vandijck en Vossen.
Goed advies.

Keukengoed
Een afwasmachine is een gemeen goed geworden, maar toch komt het voor dat je even iets moet afdrogen je handen of een bordje. Dan is het toch fijn, dat te doen met een mooie kwaliteits doek. Voor glazen hebben wij speciale doeken, van half linnen of linnen, die laten geen pluisjes achter op het glas. Ovenwanten, pannenlappen, broodmandjes en schorten horen ook bij een stijlvolle keuken.

Waarom keuken- en theedoeken van de Graaff?
Uitgebreide keuze van merken, zoals Bunzlau Castle, Elias en DDDDD.

Tafelkleden
Een dineetje thuis? De Graaff in Maarssen heeft hiervoor de juiste tafelbekleding! Een mooi sjiek damastkleed of een eigentijds kleed of een mooie loper, place mat voor dagelijks gebruik, bij ons vind u het.

 

Over de Graaff

Bij de Graaff Maarssen staat kwaliteit en advies voor op, en dat al 90 jaar, laat je inspireren door deze site, en bezoek onze winkel, waar wij je graag willen verrassen door ons enorme aanbod.

Top