Avek Ljocht boxspring te bewonderen bij de Graaff Slapen in Maarssen

Avek Ljocht boxspring

Ljocht boxspring is een boxspring met een innovatief design van Nederlandse bodem.
De Ljocht is een boxspring die weldadig slaapcomfort met optimaal gebruiksgemak combineert.
Boxspring en matras vormen één geheel. Hierdoor is boxspring Ljocht een stijlvolle boxspring met een slanke belijning, waardoor het bed lichter en luchtiger oogt dan de traditionele boxsprings. Deze boxspring is door dit unieke design zowel toepasbaar in kleinere als grote slaapkamers.
Kom bij de Graaff Maarssen dit stijlvolle bed bewonderen.

Het bijzondere van boxspring Ljocht is dat deze gemaakt wordt uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen en dat boxspring en matras één geheel vormen. Een Ljocht boxspring biedt het weldadige comfort van dubbele pocketvering, maar heeft geen losse componenten. De afritsbare topmatras, met royale vulling maakt het unieke comfortgevoel compleet.

Bij de Ljocht boxspring is matras en boxspring zijn één geheel en de topmatras zit met een handige ritssluiting eraan vast. Het keren van zware matrassen of schuivende (top)matrassen behoren hierdoor tot het verleden. Daarmee zorgt Ljocht ook overdag voor meer rust en ontspanning.

De lichtvoetige uitstraling van boxspring Ljocht komt doordat de zwevende achterwand geplaatst wordt op een slank gestoffeerde designframe met slanke verchroomde bedpoten. Bezoek de Graaff slapen in het mooie Vechtdorp om deze unieke boxspring te wonderen.

Ook de Ljocht boxspring is net zo als alle andere boxsprings die wij verkopen, leverbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen. Ook als je door omstandigheden aan het bed gebonden bent, kan het prettig zijn dat je het rug- of voetendeel kunt verstellen.

Slapen doe je gemiddeld 8 uur per dag, dat komt neer op dat wij één derde van ons leven slapend doorbrengen. Daarom is een goede nachtrust zo belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een bed dat goed past bij je eigen slaapwensen is daarom geen overbodige luxe. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen bed te creëren, kom naar onze winkel de Graaff Maarssen en stel je eigen bed samen. De vakmensen van Avek maken dan je bed op maat in hun eigen fabriek in Friesland.

Top