Ninety jubileummatras

De Ninety Jubileummatras.
Nu 50% korting op de tweede matras.

Ninety Pocketveringmatras.

Ninety 50% korting 2de matras.de tweede matras.

Net zo als de Graaff Maarssen bestaat Avek 90 jaar. Om dit te vieren heeft Avek de Ninety matras ontwikkeld. Deze mocht dus niet ontbreken in matassencollectie van de Graaff slapen in Maarssen. De Ninety is een luxe matras, met liefde en zorg door de vakmensen van Avek gemaakt. De Ninety biedt je een aantal belangrijke productvoordelen. Bovendien krijg je nu 50% jubileumkorting op

Heerlijk slapen op Ninety.
Op een Ninety matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone’ latex afdeklaag als in de pocketveringkern. Zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt. En dat je schouders en heupen precies voldoende kunnen wegzakken in het matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaapt valt. Kom proefliggen bij de Graaff slapen in Maarssen.

Ninety Jubileummatras

Duurzame kwaliteit.
Matras Ninety is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt in Surhuisterveen. Het matras heeft een kern van thermisch geharde 6-slags pocketveren, waardoor het matras een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. Voor de Ninety matrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Daarom een Ninety matras.
-luxe afritsbare en reinigbare tijk, 100% anti-allergeen
-toplaag van 5cm ‘Innerzone latex’, voorzien van comfortzones, zeer comfortabel en sterk ventilerend
-leverbaar in een standaard, stevige en extra stevige uitvoering
royale matrashoogte van 23 cm
-deze matras is 1-zijdig beslaapbaar, en hoeft dus niet gekeerd te worden.

Top