Prata matras

Prata Matras
Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.
Hou je van een robuuster matras? Dan is de Prata een goede keuze. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie, en drukverdeling staan hierbij centraal.

Heerlijk genieten op een Prata matras.
De Prata van Avek is een uitstekend geventileerde matras. De hoogwaardige pocketveren zorgen voor een goede doorluchting, en het bandstaal rondom de kern geeft extra stabiliteit. De Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een iets robuuster matras.

Prata matras de Graaff Maarssen

Slapen zoals jij dat wil.
Bij de Prata kun je kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De royale afdeklaag van het matras kies je zelf. Type 400 matras voor extra veerkracht, type 500 voor optimale drukverdeling en type 600 voor nog meer comfort en perfecte drukverdeling. Bij de Graaff Maarssen hebben wij type 500 op onze afdeling liggen. Kom proefliggen op onze relaxte slaapafdeling.

 

 

Prata voor een goede nachtrust.
Op een Prata wordt je lichaam optimaal ondersteund door 7 ergonomische comfortzones en maar liefst 400 veren per m2. Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje (pocket). Hierdoor kunnen de veren afzonderlijk van elkaar bewegen, en bieden ze een goed puntelasticiteit. De sterk ventilerende materialen in de Prata matras zorgen voor een optimaal bedklimaat en een goede doorluchting. Hierdoor gaat het matras langer mee.

Eindeloze mogelijkheden voor een optimale nachtrust.
Alle matrassen, die wij van de Graaff slapen verkopen, kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben verschillende matrassen van het merk Avek in onze collectie. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen. Zo creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke matras die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt. Kom proefliggen bij de Graaff slapen in Maarssen, wij geven je graag een persoonlijk advies.

Top