Silvana Mijn eerste kussen

Silvana Mijn Eerste Kussen

Silvana Mijn Eerste Kussen

Een zacht en dooradembaar kussen voor kinderen vanaf 2 jaar.
Gebruikt jouw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Dan is jouw kindje toe aan Silvana Mijn Eerste Kussen!
Dun kussen
Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dit kussen ondersteund het hoofdje van jouw kindje en drukt het niet omhoog.
Dooradembaar
Het allerbelangrijkste waar een kinderkussen moet aan voldoen is Dooradembaarheid! Doordat dit hoofdkussen bestaat uit een binnen- en een buitenhoes ontstaat er een dooradembare tussenruimte. Jouw kindje kan hier dwars doorheen ademen.
Hygiënisch kussenleven
Het is wel de bedoeling dat je een kussensloop gebruikt bij Mijn Eerste Kussen. Hierdoor voel het kussen zachter aan en een ander voordeel is een kussensloop verlengt de levensduur van je mooie kussen. Een normale 60*70 kussensloop past perfect om dit kussen. De Graaff slapen heeft een grote collectie in losse slopen in allerlei leuke kleurtjes. Het gebruik van een kussensloop heeft geen negatieve invloed op de dooradembaarheid van het kussen. Daarnaast is het kussen wasbaar op 60˚C voor een fris en hygiënisch gebruik.

Top