Hoofdkussen Silvana Pitsstop

Silvana Pitsstop

Silvana Pitsstop

Een koel, temperatuurregulerend kussen.
Heb je het ’s nachts vaak warm, dan is de Silvana Pitsstop kussen een juiste keuze. Dit temperatuurregulerend hoofdkussen zorgt voor een koel en fris slaapcomfort gedurende de hele nacht. De tijk is van 100% katoen met daaronder Climarelle® Cool Pro vezelvlies. Dit nieuwe hightech vezelvlies met PCM microcapsules zorgt voor extra sterke koeling en een direct voelbare werking. Kom eens proefliggen bij de Graaff Maarssen en voel zelf dat dit kussen echt koeler aanvoelt.
Aerelle® Cool Night vezelbolletjes
De Pitsstop is gevuld met Aerelle® Cool Night vezelbolletjes. Deze vezelbolletjes zorgen ervoor dat opgebouwde lichaamswarmte effectief en aanhoudend van je lichaam wordt weggeleid. De vermindering van de warmteopbouw resulteert in een gebalanceerde temperatuur voor beter inslapen, doorslapen en een frisse start van de dag.
Anti-allergisch
De tijk van de Pitsstop is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie-, en huisstofmijtwerend.
De Silvana Pitsstop is tevens voorzien van een schoudercontour voor optimale aansluiting je de schouders op je kussen.
Lang en hygiënisch kussenleven
De Silvana Pitsstop is wasbaar op 60˚C, maar wij zijn geen voorstander van het vaak wassen van hoofdkussens. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat voor een hygiënisch kussenleven.

Top