Hoofdkussen Silvana Shake Up

Silvana Shake Up

Silvana Shake Up

Een zeer stevig en dooradembaar kussen.
Hou je van een stevig, zeg maar hard kussen, dan is de Shake Up een goede keuze.
De tijk van de Silvana Shake Up bestaat uit 3D materiaal van katoen/polyester. Dit 3D materiaal maakt het hoofdkussen ventileerbaar en dooradembaar.
Anti-allergisch
Door de Sanitized® behandeling is het kussen tevens schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen en heb je geen last van huisstofmijt.
Vita Talalay® latex
De Silvana Shake Up is gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardig latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. Daarnaast is de Silvana Shake up voorzien van een nekinkeping, waardoor je schouders goed aansluiten op het kussen.
Hygiënsch kussenleven
De Silvana Shake up is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Wil je je mooie kussen beschermen of transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. De Graaff slapen heeft molton’s met schoudercontour is haar collectie, deze past perfect om de Shake Up.

Top